Dostava

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Uz ukupnu narudžbu, nakon što izaberete način plaćanja, bit će naznačena točna cijena dostave.

Dostava u Hrvatskoj

  • za iznos narudžbe do 90 eur (s uračunatim popustima) – cijena dostave 6,50 eur.
  • za iznos narudžbe ( plaćanja), iznad 90 eur – BESPLATNA DOSTAVA.
  • ponovno slanje po zahtjevu kupca - cijena dostave 6,50 eur.

Čim pošaljete vašu narudžbu, od nas ćete dobiti e-mail s potvrdom narudžbe.

Kada je pošiljka zapakirana i predana dostavnoj službi, dobit ćete od dostavne službe još jedan e-mail s potvrdom o slanju.

Cijeli proces, od narudžbe do trenutka kada preuzimate pošiljku, vjerojatno neće trajati dulje od 7-10 radnih dana. Iznimke će se dogoditi ako ćemo se s vama dogovarati o izmjeni narudžbe ili ako ćete pričekati određene proizvode koje nemamo trenutno u skladištu (takvi proizvodi su rijetki i uz njih je to posebno naznačeno u opisu proizvoda).

Dostavna služba

U principu pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom. Pošiljka u tom slučaju putuje 1-3 radnih dana unutar Hrvatske (veća mjesta 1 dan). Prije dostave GLS će vam poslati mail sa vremenom isporuke i direktnim brojem mobitela dostavljača na vašem području. Dostavljač vam donosi pošiljku na vrata u radno vrijeme. Ukoliko vam termin isporuke ne odgovara s dostavljačem možete dogovoriti drugi termin.

Ako ste odabrali način plaćanja virmanom, rok isporuke počinje teći nakon što zaprimimo obavijest o izvršenoj uplati.


Preuzimanje

Ako u roku od 3 radna dana nakon primitka e-maila s potvrdom o slanju ne primite robu ili roba dođe do vas oštećena, molimo da nam to odmah javite kako bismo riješili situaciju.

Kod preuzimanja pošiljke, obavezno pregledajte je li pošiljka u ispravnom neoštećenom stanju i samo takvu preuzmite.

  

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi dostave, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom na broj 099/601 58 32 svaki dan

8 – 21 h, ili e-mailom na: info@maminoblago.hr